ColorGlo

ColorGlo.

laga skinnsoffa. Hål och slitage kan repareras. Även färgas.

ColorGlo International grundades i Minneapolis, USA 1975. På grund av slagkraftig affärsidé övergick ColorGlo till franchisekoncept 1985 med hundratals franchisetagare över hela världen som erbjuder innovativa och revolutionära tjänster. Under årens lopp har ColorGlo fått en mängd affärsutmärkelser för sin unika nisch. 2008 etablerades ColorGlo i Sverige i Helsingborg där huvudkontoret finns idag, för att erbjuda kunden en överraskande ny lösning.

ColorGlo är ledande företag inom miljö då det årligen sparas tusentals ton av läder, plast och vinyl när det repareras istället för att ersättas med nytt.

Byta färg på skinn och läder. Skinnstolar i bilen.

ColorGlo bygger på patenterade miljövänliga behandlingsmetoder som ger enastående resultat för renovering av all typ av inredningsmaterial såsom skinn, plysch, plast, vinyl, sky och alcantara.

ColorGlo är också stolta över att ha fått patent i denna bransch, inklusive en processpatent för att kunna använda ColorGlo produkter i flygplan. (FFA)

År 2006 blev Color Glo den första och enda ISO 9001 certifierade företaget i branschen

Specialister inom reparationer, pigmentering och restaurering, av skinn, plast, plysch, vinyl, sky och alcantara har äran att presentera våra innovativa och revolutionära tjänster som är följande;

 Förnyar interiörer och återger ytan sitt original skick. (bil, båt, flygplan, hem, hotel mfl.)

 Reparerar hål, skrapmärken, sprickor, brännmärken, splittring, fläckar, blekta färger, rynkor och annat slitage i all typ av material som ovan nämnt.

 Förnyar, restaurerar eller byter färg.

 Rengöring samt eliminering av fläckar.

 Odör och fuktsanering

 Restaurering av strålkastare

www.colorglo.se

Ratt i skinn eller vinyl. ColorGlo kan restaurera och förnya ratten.

Lämna en kommentar