Bilklädsel skinn, vinyl, plast, tyg mm; ColorGlo specialister kan laga och restaurera all typ av inredningsmaterial

Bilklädsel skinn, vinyl, plast, tyg mm; allt kan lagas och restaureras av Colorglo

ColorGlo International grundades i Minneapolis, USA 1975. På grund av slagkraftig affärsidé övergick ColorGlo till franchisekoncept 1985 med hundratals franchisetagare över hela världen som erbjuder innovativa och revolutionära tjänster. Under årens lopp har ColorGlo fått en mängd affärsutmärkelser för sin unika nisch. 2008 etablerades ColorGlo i Sverige i Helsingborg där huvudkontoret finns idag.

Företaget är ledande inom miljö då de årligen sparar tusentals ton av läder, plast och vinyl när det repareras istället för att ersättas med nytt.

ColorGlo bygger på patenterade miljövänliga behandlingsmetoder som ger enastående resultat för renovering av all typ av inredningsmaterial såsom skinn, plysch, plast, vinyl, sky och alcantara.

ColorGlo är också stolta över att ha fått patent i denna bransch, inklusive en processpatent för att kunna använda ColorGlo produkter i flygplan. (FFA). År 2006 blev dom även ISO 9001 certifierat.

En vanlig fråga är; ”Hur länge kommer det att hålla?” Det är enkelt att göra så en lagning ser bra ut, men en verklig lagning ligger värdet i att det håller många månader senare när det är använt och tvättat av kunden. Vi kan inte kontrollera hur du rengör för att behålla skicket på ytorna men efter möblerna/ bilen/ båten lämnar oss känner vi oss självsäkra att dom håller bra och ofta så bra som original.

Våra potentiella kunder finns där inredningsmaterial finns, alltså i princip överallt. Vill du att din bil/båt/soffa/massagebänk/ ska se ännu battre ut än när du köpte den? Du kommer bli imponerad över den professionella kvalité som ColorGlo kan åstadkomma. Vi kan restaurera, reparera, förnya och färga till ett skick du kanske inte trodde var möjligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s